Multimediedesigner ved Dania Erhvervsakademi

Spildesign
Jylland
Posted 1 år ago

I Grenaa kommer du til at arbejde målrettet mod at designe fremtidens spil og apps. Du vil lære om User Interface Design, character- og leveldesign, projektledelse i forbindelse med spiludvikling, iværksætteri og markedsføring af computerspil.

Uddannelsen til multimediedesigner bygger på den samme ramme i Skive og Grenaa, men læser du på Dania GAMES i Grenaa, som er en del af Game Hub Denmark, vil undervisningen tage udgangspunkt i design og udvikling af computerspil.

Uddannelsen i multimediedesign er en kombination af teori og praktisk erfaring. På de første tre semestre af uddannelsen i multimediedesign foregår undervisningen på erhvervsakademiet. Her kommer du til at stifte bekendtskab med undervisning på hold, der er praktisk orienteret og med afspejling af virkelighedens arbejdsopgaver. Du vil blandt andet komme på virksomhedsbesøg og møde cases fra den virkelige verden.

På dit sidste semester af uddannelsen i multimediedesign skal du i praktik, hvor du for alvor kommer til at afprøve teorierne i praksis. Efter praktikken skal du skrive den afsluttende opgave.

Om Uddannelsen

Uddannelses kategoriUniversiteter