Kommunikation og Game Design HTX v. ZBC

ZBC

Sjælland
Posted 3 år ago

HTX Teknisk Gymnasium Vordingborg

Er du kreativ og vild med spiludvikling? Interesserer du dig for kommunikation, medier og storytelling? Og kan du se dig selv i spilindustrien eller IT- og kommunikationsbranchen? Så er “Kommunikation og Game Design” helt sikkert noget for dig! Du vil måske være grafisk designer, webintegrator, kommunikationskonsulent, influenser, journalist, studievært eller spiludvikler.

Når du har gået på Kommunikation og Game Design er du klar til at læse videre på dit drømmestudie. På studieretningen vil du komme til at arbejde med kreative projekter i grupper, lave kampagner og medieproduktioner, og du bliver god til projektstyring.

Du vil lære at bruge mange forskellige professionelle værktøjer til at skabe fx film, spil og grafisk design. Du kommer også direkte ind i Kommunikations- og Game Design-verdenen, da vi har tilknyttet nogle meget kompetente lærere og spiludviklere. Det betyder, at du med det samme kommer til at få indblik i kommunikations- og spilbranchen samt spiludviklingsmiljøet.

Vi har åbne og lyse faciliteter og udstyr af høj kvalitet. Du kommer til at arbejde med de bedste programmeringsværktøjer, avancerede kameraer og redigeringsudstyr. Derudover har vi 3D-printere, en laserskærer og et toptunet multiværksted.

Om Uddannelsen

Uddannelses kategoriUngdomsuddannelse