GameTech HTX på Aalborg Tekniske Gymnasium

Jylland
Posted 3 år ago

Denne studieretning henvender sig til dig, som har en interesse i interaktive medier som fx computerspil – en interesse, som rækker videre end det underholdende aspekt ved spil og lignende. På denne studieretning kommer du blandt andet til at arbejde med spil som redskaber, der kan være med til at løse problemstillinger i den virkelige verden. 

Linjen har fokus på spil/gaming som en teknisk udviklingsprocess, kultur, medieforståelse og/eller litteratur alt efter hvilket fag man har.

Profilfagene (Kommunikation/It og Programmering) danner den røde tråd i undervisningen. Disse fag skal sammen med de øvrige fag bruges i de projekter, du kommer til at arbejde med. Der vil blandt andet være et stort fokus på formidling af de enkelte fags indhold. Centralt i studieretningen er brug af og interaktion med medier som for eksempel computerspil og apps, og du kommer til at arbejde med projekter, der udfordrer og træner dine evner til at forstå brugernes behov. Blandt omdrejningspunkterne for denne studieretning er en forståelse for kreative udviklingsprocesser, projektledelsesværktøjer, logisk og systematisk tænkning samt matematisk forståelse.

Du kan tage denne studieretning på gymnasiet i Nyhavnsgade.

Om Uddannelsen

Uddannelses kategoriUngdomsuddannelse